Nyomtatás
Megjelent: 2018. augusztus 29. szerda

 

HIRDETMÉNY

A téli rezsicsökkentés keretén belül a nem vezetékes gázzal fűtők 12.000.-Ft összegű támogatásának igényléséről

 

Tájékoztatom a Lakosságot, hogy a Kormány az 1364/2018. (VII. 27.) Korm.határozatban döntött arról, hogy a vezetékes gázzal rendelkező településeken lévő olyan háztartások, melyek vezetékes gázzal nem rendelkeznek, illetve a háztartások fűtése nem gázzal történik, a téli rezsicsökkentés keretén belül egyszeri, természetbeni támogatásban részesüljenek.

Az érintett igénybejelentőnek az adott háztartás a bejelentett lakóhelyének, vagy a bejelentett tartózkodási helyének kell lennie.

A háztartás, a szociális igazgatásról és a szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény 4. § (1) bekezdésének f) pontja szerint az egy lakásban együtt lakó, ott bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek közössége.

Felhívjuk a lakosság figyelmét arra, hogy a támogatásra jogosultnak a kitöltött igénybejelentő lapot legkésőbb 2018. október 15-ig a Nádasdi Közös Önkormányzati Hivatalba kell benyújtania. A határidő túllépése jogvesztő, így az ezután benyújtandó igénybejelentéseket fogadni nem tudjuk.

A téli rezsicsökkentés iránti kérelemhez szükséges igénybejelentő lap minden háztartás részére kiküldésre kerül, elvesztése esetén a Nádasdi Közös Önkormányzati Hivatalban vehető át (telefonszáma: 06-94/524-014), illetve a település honlapjáról (www.katafa.hu) is letölthető.

Felhívjuk a lakosság figyelmét arra, hogy kizárólag csak olyan háztartás esetében nyújtható be a támogatás iránti kérelem, mely háztartás nem részesült a vezetékes gázzal fűtők 12.000.-Ft-os egyszeri támogatásában.

Katafa, 2018. augusztus 24.

 

                                                         Gérnyiné Hajba Erzsébet sk.

                                                                   polgármester

 

Adatkezelési tájékoztató

Igénybejelentő nyilatkozat (doc)

Igénybejelentő nyilatkozat (pdf)

 

Get a better hosting deal with a hostgator coupon or play poker on party poker
Copyright 2012 Téli rezsicsökkentés. Powered by Zolee
Joomla Templates by Wordpress themes free